Citylink: fără tarife dinamice, dar cu numeroase beneficii

Nu îți plac surprizele tarifelor dinamice și ai vrea, mereu, să știi cât te costă să ajungi din locul A în locul B, nu? Și noi suntem de aceeași părere. De aceea, la Citylink, nu ai tarife dinamice, iar toate costurile sunt transparente, previzibile, ca să nu ai nicio grijă atunci când pornești la drum cu automobilele noastre.

La finalul fiecărei curse, tarifarea are loc automat, exclusiv prin intermediul aplicației mobile – nu este nevoie să ai numerar la tine. Poți vedea oricând lista integrală a tarifelor de utilizare a serviciului Citylink, direct la www.citylink.ro

Acum, că este clar că nu vei avea tarife dinamice, hai să vorbim despre alte beneficii, pe care le găsești doar la noi. Prin funcția Park & Keep, Citylink devine un serviciu perfect adaptat nevoilor tale, ce îți permite rezervarea unei mașini, utilizarea dar și păstrarea acesteia, pentru toate orele sau chiar zilele pentru care îți este necesară.

De altfel, tarifarea folosirii unui automobil Citylink este plafonată, 140 de lei pe zi, la care se adaugă costul asociat distanței ce depășeste 50 km. În plus, parcarea, unul dintre aspectele menționate cel mai des de șoferii din Capitală drept factor dificil de gestionat, este gratuită pentru toate automobilele Citylink, indiferent de timpul de staționare, în toate parcările Capitalei administrate de municipalitate.

De asemenea, vom extinde, permanent, și lista locurilor rezervate pentru utilizatorii săi în parcările private din Capitală, ce vor deveni disponibile și rezervabile, și ele, în mod facil, direct prin intermediul aplicației de smartphone. Mai mult, pentru părinții care folosesc mașina pentru transportul celor mici, fiecare automobil din flota Citylink are, în standard, un scaun auto pentru copii, de tip înălțător.

Te-am convins? Descarcă și tu aplicația Citylink din Google Play pentru smartphone-urile Android și, respectiv, Apple Store pentru terminalele iOS.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.